Hulp bij het invullen van je belastingaangifte

Gepubliceerd op: dinsdag 10 mei 2022 11.02 u.
foto Foto door picjumbo.com via Pexels
De belastingbrief komt er weer aan. Vind je het moeilijk om die in te vullen? Kom dan naar de zitdag van de belastingen op maandag 20 juni in de zorgcampus. Dit kan enkel op afspraak.

Op maandag 20 juni kan je van 9 tot 15 u. terecht op de zorgcampus (Kwakkelenberg 1-3) voor je belastingaangifte. Medewerkers van de dienst belastingen vullen samen met jou je aangifte in. Dit is volledig gratis. Maak een afspraak door te bellen naar 015 31 12 02 (onthaal gemeentehuis) of 015 30 99 40 (onthaal zorgcampus).

Bellen kan tot en met vrijdag 10 juni tijdens de openingsuren: van maandag tot donderdag telkens tussen 9 en 12 u. of tussen 13 tot 16.30 u. en op vrijdagen van 9 tot 12 u. Zonder afspraak kan je niet verder geholpen worden.

Welke documenten heb je nodig?

Breng zeker je identiteitskaart mee. De belastingen hebben al verschillende gegevens. Voor sommige aftrekposten (onder andere pensioensparen, leningen, levensverzekeringen, kinderopvang, energiebesparende uitgaven, enz.) moet je bewijzen meebrengen. 

Loonfiches, pensioenfiche en kadastraal inkomen kan je meebrengen ter controle, maar dit hoeft niet. 

Niet vrij op maandag 20 juni?

Indien de zitdag niet in je agenda past, bel dan naar het nummer van de belastingen via 025 72 57 57. Zo maak je een telefonische afspraak met een medewerker van de dienst belastingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten