Comfortabel Wonen

  • Renovatie coördinatie: Verbouwen zonder stress? Met een renovatie coördinator kan je gedurende jouw verbouwing op beide oren slapen. Want Comfortabel Wonen neemt de organisatie voor, tijdens en na de werken graag van je over. 
  • EPB verslag: Elke nieuwbouwwoning, verbouwing of woninguitbreiding met bouwvergunning moet voldoen aan vooropgestelde EPB normen. Concreet betekent dit dat de woning in regel moet zijn op het vlak van isolatie, energieverbruik en binnenklimaat (ventilatie). Wij zijn specialist in het uitwerken van een EPB op maat van jouw woning én brengen zorgen ervoor dat alles duidelijk is, om goede keuzes te maken (EP11940). 
  • Ventilatieverslag: Sinds 2016 is het verplicht een ventilatieverslaggever aan te stellen bij de bouw van wooneenheden met bouwaanvraag, zowel bij nieuwbouw als bij ingrijpende renovatie. Wij zijn betrokken bij het ontwerp, de uitvoering en de controle van de uitvoering van het ventilatiesysteem. 
  • Veiligheidscoördinatie: Veiligheid eerst! Het aanstellen van een veiligheidscoördinator is verplicht op elke bouwwerf waar minstens twee aannemers gelijktijdig of na elkaar werken zullen uitvoeren. 
  • EPC attesten: Je gaat een woning verkopen of verhuren? We maken het EPC erg zorgvuldig en binnen de afgesproken termijn op (EP11940). 

Waarom kiezen voor Comfortabel Wonen? Wij verzorgen jouw dossier van A tot Z én leveren een persoonlijke service.  

Bedrijf

Adres
Beukheuvel 92 2570 Duffel
GSM
0496 99 41 57
e-mail
info@comfortabelwonen.be
Website
www.comfortabelwonen.be

Contactpersoon

De Wit Erwin

GSM
0496 99 41 57

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten