Huis Chakana

Ik ben Tanja en oprichter van Huis Chakana. Ik laat me in Huis Chakana omringen door mensen waar ik mezelf goed bij voel en waarvan ik overtuigd ben dat ze mensen kunnen begeleiden in hun proces. We zijn een sterk team; eerlijkheid en vertrouwen zijn onze troeven. Samen staan we sterker in onze eigen kracht. Ik voel dat daardoor het huis stroomt.
Ikzelf ben 42 jaar, vrouw van Dirk en mama van Mathias (20j), Wout (18j) en Marlies (14j). Ik sta voor je klaar als holistische coach, een shiatsu massage, raindrop massage, yoga & meditatie of voor de aankoop van essentiële oliën.
 
***
 
Shiatsu massage

Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk, rotaties en manipulaties op de meridianen (de energiebanen van ons lichaam).

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk (shi = vinger, atsu = druk) en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd.
Een shiatsubehandeling kan ingezet worden om meer balans in het lichaam te brengen waardoor het lichaam zich kan ontspannen.

Het biedt ondersteuning bij tal van fysieke en emotionele klachten (o.a. luchtwegen, verteringsstelsel, organen, ruggenwervel, zenuwpijnen, rusteloosheid, burn out, slaapproblemen,....).

***

Coaching

Wil je jezelf graag beter leren kennen en meer inzicht krijgen in de moeilijkheden waar je nu soms voorstaat? Hoe kan je je leven in balans krijgen?

De antwoorden zitten al in jezelf. Je onderbewustzijn weet al welke weg je dient in te gaan… graag breng ik die antwoorden samen met jou mee aan de oppervlakte.

Dit kan door gesprek maar ook door praktische technieken. Ik werk op mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel vlak.

***

Raindropmassage

Bij de Raindropbehandeling gebruiken we 10 verschillende oliën. Elke olie heeft een specifieke werking (ontstekingsremmend en antibacterieel) waardoor jouw lichaam een extra energetische balans krijgt. De oliën worden druppelgewijs op de voeten en de rug aangebracht. Ze vallen zacht als regendruppels of raindrops op jouw lichaam. Tijdens deze behandeling krijgen jouw voeten en rug de volledige aandacht die ze nodig hebben.

Deze behandeling is echt een aanrader als je op zoek bent naar pure ontspanning!

***

Gembercompressen

Gembercompressen werken diep verwarmend, ontspannend en ontgiftend.
We plaatsen een warm gembercompressen op de rug ter hoogte van de nieren.
De geneeskrachtige stoffen van de gember dringen diep door in het lichaam. U zal ontspanning ervaren en de gember zal de afvoer van de afvalstoffen in het lichaam bevorderen. Het stimuleert de werking van nieren en lever.
Het is ook heel heilzaam bij pijnlijke gewrichten en ontstekingen, menstruatiepijn, artrose, spierkrampen,… We leggen de gembercompressen op de pijnlijke zones van je lichaam!
Kijk in de agenda van www.huischakana.be voor datums

***

Bekijk ons volledig aanbod op www.huischakana.be

 

Bedrijf

Adres
Mechelsebaan 17 2570 Duffel
GSM
0474 67 04 82
e-mail
info@huischakana.be
Website
www.huischakana.be

Contactpersoon

Wuyts Tanja

GSM
0474 67 04 82

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten