ToManage - Efficiëntie en Digitalisering op de werkvloer

ToManage wil bedrijven de kans geven om met de juiste kennis van zaken hun bedrijf verder uit te bouwen en te versterken.

Waarom doen we dit? We merkten dat bedrijven in heel wat gevallen ICT en verandering in het algemeen ervaren als een sprong in het duister. Het is immers moeilijk om in vol vertrouwen met een leverancier samen te werken zonder zelf eerst te bepalen en begrijpen wat nodig is.

Door bedrijven op een onafhankelijke manier te begeleiden, willen we deze blinde vlek aanpakken. Wij zorgen ervoor dat je op de juiste manier je probleem en/of je noden kan begrijpen, en zorgen er eerst voor dat je exact weet wat je nodig hebt alvorens in gesprek te gaan met potentiële aanbieders van de oplossing.

En ook bij de implementatie en na de oplevering wil je exact weten wat er gebeurt. Of de afspraken gerespecteerd worden en hoe je succesvol met je nieuwe leverancier(s) kan blijven samenwerken. Zodat alles ook blijft werken en positief evolueert.

We leveren deze diensten zowel voor KMO's als solo-ondernemers. We bieden ook zeer regelmatig gratis online Webinars, waar je steeds iets kan bijleren over efficiënter werken en het gebruiken van software en tools. Je kan je hiervoor inshrijven via www.tomanage.eu/webinars.

ToManage is erkend als KMO Portefeuille Adviesverlener door de Vlaamse Overheid. In praktijk wordt 30 % van de kosten voor onze dienstverlening door de overheid betaald!

Bedrijf

Adres
Lintsesteenweg 57 2570 Duffel
GSM
0475 92 11 45
e-mail
johan.huygh@ToManage.eu
Website
www.ToManage.eu

Contactpersoon

Huygh Johan

Tel
0475 92 11 45

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten