Bedeling mondmaskers

Gepubliceerd op: vrijdag 29 mei 2020 9 u.
Goed nieuws! Dankzij de inspanningen en het harde werk van heel wat medewerkers en vrijwilligers zijn de mondmaskers gesorteerd en kunnen ze bedeeld worden.

Elke geregistreerde Duffelaar ontvangt dit pinksterweekend mondmaskers op maat van zijn of haar gezin. Vrijdag 29 mei en de rest van het pinksterweekend zullen onze medewerkers en vrijwilligers de mondmaskers bezorgen.

De bedeling van de mondmaskers gebeurt op verschillende dagen. Zelfs in dezelfde straat is het mogelijk dat de bewoners op verschillende momenten hun mondmasker(s) terugvinden in de brievenbus. De mondmaskers zitten in een witte A4-omslag zonder logo van de gemeente. Kijk dit weekend af en toe in de brievenbus zodat je de maskers er meteen kan uitnemen. Zorg er ook voor dat je regelmatig je brievenbus leeg maakt zodat de omslag er gemakkelijk in kan. 

Sommige mondmaskers zijn dicht gestikt waardoor er geen ruimte is voor een filter. Die maskers zijn de mediums waar reeds een filter in zit. Daarom dat er geen opening aanwezig is.

Duffelaars die nog niet over een masker beschikken kunnen zich nog steeds registreren voor een gratis mondmasker (tweede leveringsperiode): https://www.duffel.be/mondmasker

Indien er sprake is van een incorrecte levering, mag je zeker contact opnemen met het kanaal 'Duffel helpt':

  • Mail naar duffelhelpt@duffel.be
  • Bel naar 0492 23 06 68 (elke werkdag van 9 tot 17 u. en in het weekend van 9 tot 12 u.)

Op die manier kunnen we eventuele vergissingen rechtzetten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten