Annulering seniorenweken 2020

Gepubliceerd op: woensdag 24 juni 2020 21.30 u.
Naar aanleiding van de veiligheidsmaatregelen kunnen de seniorenweken niet doorgaan.

Naar jaarlijkse gewoonte stonden in september 2020 de seniorenweken gepland. Een reeks evenementen waar velen enthousiast naar uitkeken. De voorbije maanden is gebleken dat we onze levens moeten aanpassen aan de veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook in september zullen we minstens nog waakzaam moeten zijn. Daarom heeft de ouderenadviesraad (OAR) in overleg met het lokaal bestuur beslist om de seniorenweken te annuleren en te verzetten naar 2021.

Omwille van de annulering van de seniorenweken komt er dit jaar geen zomereditie van de Seniorenkrant en wordt de start van het nieuwe seizoen van Cinema Plus+ voor onbepaalde tijd uitgesteld. We bekijken nog of we in november 2020, ter gelegenheid van de ouderenweek aangepaste activiteiten kunnen organiseren. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen we je zo snel mogelijk informeren.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Vandaag

gesloten

Om de regels rond sociale afstand te kunnen blijven respecteren, werken we enkel op afspraak. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak.

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten