Annulatie activiteiten paasvakantie 2020 (corona)

Omwille van de maatregelen naar aanleiding van het coronavirus worden verschillende activiteiten tijdens de paasvakantie geannuleerd.

Het gaat om speelpleinwerking De Speelkriebel, tienerwerking Pasvit, de sportkampen van Sport-It, de Ezeldagen van ErgoEzel en de toneelweek van Huis Binnenweg.
 
De organisatoren verwittigen zelf de ingeschreven deelnemers over of en hoe de terugbetaling van deelnamegeld verloopt. 
 
Er zal in de paasvakantie in Duffel wel opvang worden voorzien voor kinderen van ouders die werken in een cruciale sector, zoals de zorg, de veiligheid of de distributie en die geen andere opvangmogelijkheid hebben. Op welke manier die opvang georganiseerd wordt is vandaag nog niet duidelijk. We wachten de richtlijnen van de overheid af. 
 
Lokaal bestuur Duffel start wel met het registreren van deze opvangvragen: ben je zelf werkzaam in een cruciale sector zoals zorg, veiligheid of distributie en heb je tijdens de paasvakantie geen andere opvang voor je kinderen? Dan kan je alvast via volgende link je gegevens doorgeven: registratie opvangvragen. Zo krijgt de gemeente een zicht op de nood die er is, en kunnen we je contacteren zodra er meer duidelijkheid is. 
 
Niemand kan voorspellen hoe deze crisis de komende weken en maanden zal evolueren. De huidige maatregelen kunnen steeds verlengd en of verstrengd worden.

Nog vragen of opmerkingen? Neem contact op via mail: vrijetijd@duffel.be.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten