Speelkriebel zoekt enthousiaste animatoren

Gepubliceerd op: donderdag 19 januari 2023 13.30 u.
Als animator zorg je samen met andere jongeren voor het speelplezier van veel Duffelse kinderen. Sta je ook te springen om bij dit team te horen? Dan nodigen we je graag uit voor de infoavond op woensdag 15 februari.

Duffelse kinderen en jongeren van 6 tot 12 jaar kunnen zich tijdens de paas- en zomervakantie uitleven op Domein De Locht. Om hen een onvergetelijke vakantie te bezorgen, is lokaal bestuur Duffel op zoek naar animatoren.

Om animator te worden, moet je minimum 16 jaar zijn. Samen met een team van andere enthousiaste jongeren zorg je ervoor dat kinderen onvergetelijke dagen beleven op de Speelkriebel. 

Op woensdagavond 15 februari organiseert lokaal bestuur en de stuurgroep van de Speelkriebel een infomoment. Je krijgt er uitleg over de werking van de Speelkriebel en de taken van een animator. 

Je kan jezelf nu ook al als animator inschrijven via www.duffel.be/animatorspeelkriebel. Heb je reeds een animatorencursus gevolgd? Het is mogelijk om stage te doen vanaf 15 jaar.

Animator op de Speelkriebel is een unieke ervaring. Samen leren en spelen op het groene domein De Locht, een plek in onze gemeente waar kinderen en jongeren zichzelf kunnen en mogen zijn en waar iedereen voluit en op eigen tempo vakantie kan beleven.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Het onthaal en het vrijetijdsloket in het gemeentehuis zijn toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken en het omgevingsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten