Afspraak maken

Verschillende diensten in het gemeentehuis werken enkel op afspraak. Alleen het onthaal en het vrijetijdsloket zijn vrij toegankelijk tijdens de openingsuren. Heel wat producten en diensten kan je ook online aanvragen

Hoe maak ik een afspraak?

Burgerzaken en omgeving

Een afspraak voor burgerzaken of omgeving maak je via duffel.mijnafspraakmaken.be

Sociale dienst

Een afspraak voor de sociale dienst maak je via socialedienst@duffel.be

Archief

Een afspraak voor het archief maak je via archiefdienst@duffel.be

Hulp nodig om je afspraak te maken?

Heb je hulp nodig om je afspraak te maken? Dan kan je telefonisch een afspraak maken via tel. 015 31 12 02 of aan de onthaalbalie in het gemeentehuis of bekijk het filmpje hieronder. 

Hoe wijzig ik of annuleer ik een afspraak?

Als je zelf een afspraak hebt gemaakt via de website, krijg je een e-mail met daarin ook een link waarmee je jouw afspraak kan annuleren of wijzigen naar een ander moment.

Indien je deze e-mail niet meer vindt in je mailbox of je jouw afspraak telefonisch hebt gemaakt of aan het onthaal, dan bel je of mail je best naar de dienst waarmee je een afspraak hebt.

Wat doe ik op de dag van mijn afspraak?

Op de dag van je afspraak kom je op tijd naar het gemeentehuis. Je meldt je aan via de ticketzuil bij het onthaal met de QR-code die je kreeg in je bevestigingsmail of met je geboortedatum of eID. Vervolgens krijg je een ticket met een route en nummer. Daarna neem je plaats in de wachtruimte. Een medewerker roept je op en helpt je verder.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten