SINDS IK NIET MEER DRINK - Evi Hanssen

Na het enthousiaste onthaal van Sinds ik niet meer drink in Nederland, komt Evi Hanssen met haar solo theatervoorstelling ook naar België.


In de voorstelling, gebaseerd op het gelijknamige boek dat ondertussen meer dan 20.000 keer over de toonbank ging, vertelt Evi openhartig over haar ervaringen en de vele beproevingen op haar pad sinds ze op 1 januari 2020 besliste om geen druppel alcohol meer te drinken. Grappige anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je als bezoeker wordt meegenomen in de zoektocht van Evi naar wie ze nu precies


“Ik ben niet anti-alcohol. Persoonlijk vind ik dat elke volwassene zelf moet beslissen wat ie in z'n lichaam stopt. Maar ik vind het wel jammer dat we zo slecht geïnformeerd zijn over alcohol en dat er zo'n groot taboe rust op niet drinken. Sinds ik niet meer drink is een voorstelling voor iedereen die van een drankje houdt of juist niets daarvan moet hebben. Ik probeer op een luchtige en informatieve manier een blikte werpen op de zin en onzin van alcohol. Ik wil de mensen niet bekeren, wie wil mag zelfs z'n glaasje meenemen in de zaal (lacht), maar wel doen nadenken over het gebruik van drank. Als ik de reacties van pers en publiek in Nederland mag geloven, is die missie geslaagd.”


undefined

Info

Wanneer

Prijs

€ 18,00

Waar

Organisatie

Cinema Plaza (AGB Duffel)
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten