Muzestapjes Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In 'Muzestapjes' zetten mama/papa of verzorger samen met hun baby/peuter de eerste stapjes in de wereld van muziek en beweging. De totale ontwikkeling van je kind wordt door liedjes, instrumenten en ritmes gestimuleerd. Tijdens de reeks van 4 weken worden vele liedjes/spelletjes aangeleerd. Voor de leeftijd van 12-18m om 10u, voor de leeftijd van 18-24m om 11u.

In 'Muzestapjes' zetten mama/papa of verzorger samen met hun baby/peuter de eerste stapjes in de wereld van muziek en beweging. De totale ontwikkeling van je kind wordt door liedjes, instrumenten en ritmes gestimuleerd. De gezinsbond Duffel organiseert een reeks “Muzestapjes” op vier zaterdagen in juni. Tijdens de reeks van 4 weken worden vele liedjes/spelletjes aangeleerd. Benieuwd? Kijk ook eens op http://www.muzestapjes.be/. De prijs voor de reeks: € 45, leden van de Gezinsbond krijgen € 5 korting. Inschrijven bij Ann Bosiers, annbosiers@msn.com, 015/31.19.47

Info

Wanneer

Prijs

€ 45,00
De prijs voor de reeks: € 45, leden van de Gezinsbond krijgen € 5 korting.

Waar

Bibliotheek Duffel

Organisatie

Gezinsbond Duffel
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten