Lancering vernieuwde Samen op pad-kaart

Op maandag 10 juni 2019 wordt de vernieuwde wandel- en fietskaart 'Samen op pad' voorgesteld in natuurgebied Mosterdpot in Duffel. De kaart bundelt zeventien kindvriendelijke lussen in en om Mechelen, het Curieuzeneuzemosterdpad is een van de vier nieuwe lussen. Jong en oud zijn vanaf 14u00 welkom om de vernieuwde 'Samen op pad'-kaart en het Curieuzeneuzemosterdpad feestelijk in te huldigen! ...
Op maandag 10 juni 2019 wordt de vernieuwde wandel- en fietskaart 'Samen op pad' voorgesteld in natuurgebied Mosterdpot in Duffel. De kaart bundelt zeventien kindvriendelijke lussen in en om Mechelen, het Curieuzeneuzemosterdpad is een van de vier nieuwe lussen. Jong en oud zijn vanaf 14u00 welkom om de vernieuwde 'Samen op pad'-kaart en het Curieuzeneuzemosterdpad feestelijk in te huldigen!

Een gegidste wandeling, een vogelkijkwand en blotevoetenpad, ijsjes, de aftrap van een grote #vandaagsamenoppad fotowedstrijd, … Kom samen met familie en vrienden genieten van deze speelse en ontspannen dag in de natuur.
Maak ook kennis met de andere 'Samen op pad'-lussen en laat je inspireren voor leuke uitstappen tijdens de zomerse vakantiemaanden. Kies je een lus voor de allerkleinsten? Wil je stappen of trappen? Maak je liever een avontuurlijke of een educatieve tocht? Laat je gidsen door een digitale app of trek eropuit met een schattenkaart.

Beleef de natuur met de hele familie aan de hand van de 'Samen op pad' wandelkaart. De digitale kaart kan je ontdekken via de volgende link www.rlrl.be/samen-op-pad.
'Samen op pad' werd gerealiseerd binnen het strategisch project ORIOM (Open Ruimte In en Om Mechelen), een samenwerking tussen Regionaal Landschap Rivierenland, het Agentschap voor Natuur en Bos en Natuurpunt vzw, met financiering van Departement Omgeving.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Natuurgebied Mosterdpot

Contact

  • 015 28 18 21

Organisatie

Regionaal Landschap Rivierenland
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten