Fortendag!

Gratis rondleidingen om het halfuur Gratis bezoek aan de exporuimte in het fort Parking: fietsenparking op de fortsite; een autoparking is voorzien op een weiland op 200 meter van de site. Toegankelijkheid: het fort van Duffel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers Dit voorjaar is het vijf jaar geleden dat het gerestaureerde Duffelse spoorwegfort de deuren opende voor het publiek. Het ...
Gratis rondleidingen om het halfuur

Gratis bezoek aan de exporuimte in het fort

Parking: fietsenparking op de fortsite; een autoparking is voorzien op een weiland op 200 meter van de site.

Toegankelijkheid: het fort van Duffel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Dit voorjaar is het vijf jaar geleden dat het gerestaureerde Duffelse spoorwegfort de deuren opende voor het publiek. Het militaire bolwerk uit de 19de eeuw kreeg inmiddels duizenden bezoekers over de vloer. Die trokken met een gids mee op verkenning door de fortvertrekken, de aarden wallen en de onderaardse gang.

Deze verjaardag laat het team van de fortgidsen niet ongemerkt voorbijgaan. Op zondag 16 juni organiseren zij een Fortendag. Het wordt een boeiend evenement. Niet alleen kan je dan met een gids het Duffelse spoorwegfort bezoeken, je ontmoet er ook delegaties van andere forten en vestingen. De infostands worden bemand door mediatoren van een twintigtal versterkte plaatsen in en buiten Belgiƫ.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Spoorwegfort Duffel

Organisatie

vzw Kempens Landschap
Terug naar alle activiteiten

Categorie

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten