Rita en Krokodil (3+) - Siri Mechior Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Rita's ingebeelde vriendje Krokodil woont in de badkuip. Rita en Krokodil is een geweldige ode aan verbeelding en fantasie, in een reeks van acht korte animatiefilmpjes. Uiterst geschikt voor kleuters vanaf 3 jaar, wereldreizigers, jonge avonturiers en hun ingebeelde vriendjes. Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Krokodil woont in de badkuip, maar zeer ...
Rita's ingebeelde vriendje Krokodil woont in de badkuip. Rita en Krokodil is een geweldige ode aan verbeelding en fantasie, in een reeks van acht korte animatiefilmpjes. Uiterst geschikt voor kleuters vanaf 3 jaar, wereldreizigers, jonge avonturiers en hun ingebeelde vriendjes. 

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Krokodil woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou eigenlijk best kunnen dat Rita en Krokodil niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Maar Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven.

Rita en Krokodil is een geweldige ode aan verbeelding en fantasie, in een reeks van acht korte animatiefilmpjes. Uiterst geschikt voor kleuters, wereldreizigers, jonge avonturiers en hun ingebeelde vriendjes. 

 

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Standaard: 5.00 €;Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4.00 €;Kansentarief: 1.00 €;Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0.00 €

Waar

Cultuurcentrum Cinema Plaza
Terug naar alle activiteiten

Categorie

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten