Moes - Karel Casier Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Moes is een poëtische voorstelling voor de allerkleinsten die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses. Na de voorstelling kunnen de kleintjes spelen in de Moesspeeltuin ontworpen voor deze voorstelling van Karel Casier en Dieske Krijnders. Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 1,5- tot 5-jarigen die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses. Op de vloer ...
Moes is een poëtische voorstelling voor de allerkleinsten die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses. Na de voorstelling kunnen de kleintjes spelen in de Moesspeeltuin ontworpen voor deze voorstelling van Karel Casier en Dieske Krijnders.

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 1,5- tot 5-jarigen die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses.

Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot Moes. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert.

Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat je keukengerei thuis tot leven komt…

Moesspeeltuin

Na de voorstelling kunnen de kinderen spelen in de moesspeeltuin, een reeks fijne installaties waarin de kinderen zelf aan de slag kunnen met appeltjes, vrachtwagens en potjes.

Credits

Duur 25 minuten (voorstelling) + 25 minuten (spelen)

Spel, concept en regie Karel Casier en Dieske Krijnders
Decor Karel Casier
Kostuums Dieske Krijnders

Info

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Vroegboekkorting: 11.00 €;Standaard: 12.00 €;Kinderen (t.e.m. 12 jaar): 6.00 €;Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 9.00 €;Kansentarief: 2.00 €;Kansentarief kinderen (t.e.m. 12 jaar): 1.00 €;Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2.00 €

Waar

Cultuurcentrum Cinema Plaza
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten