Moonlight - Barry Jenkins

Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film van Barry Jenkins volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven ...
Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film van Barry Jenkins volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk In Moonlight Black Boys Look Blue van Tarell Alvin McCraney en is samen met producenten Adele Romanski en Brad Pitt omgevormd tot een speelfilm.

Credits

Regie Barry Jenkins
Met Trevante Rhodes, André Holland & Janelle Monáe
° 2017
Duur 111 min.

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Standaard: 5.00 €;Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4.00 €;Kansentarief: 1.00 €;Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0.00 €

Waar

Cultuurcentrum Cinema Plaza
Terug naar alle activiteiten

Categorie

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten