Filmontbijt: De grote boze vos en andere verhalen (5+) - Benjamin Renner en Patrick Imbert Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De grote boze vos en andere verhalen bestaat uit drie verhalen die zich afspelen in en rond een boerderij op het Franse platteland. Deze komische kortfilmcompilatie van Benjamin Renner en Patrick Imbert is schaamteloos grappig en uitgelaten, maar geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. De grote boze vos en andere verhalen bestaat uit drie verhalen die zich afspelen in en ...
De grote boze vos en andere verhalen bestaat uit drie verhalen die zich afspelen in en rond een boerderij op het Franse platteland. Deze komische kortfilmcompilatie van Benjamin Renner en Patrick Imbert is schaamteloos grappig en uitgelaten, maar geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. 

De grote boze vos en andere verhalen bestaat uit drie verhalen die zich afspelen in en rond een boerderij op het Franse platteland. De dieren krijgen er af te rekenen met grote uitdagingen. Met een vleugellamme ooievaar op het erf, moeten een eend en een konijn in zijn plaats een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje?

Deze komische kortfilmcompilatie van Benjamin Renner en Patrick Imbert (bekend van o.a. Ernest & Celestine) laat je zorgeloos schateren. Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. 

Ontbijt

Een keer per maand kan je in Cinema Plaza terecht voor een uitgebreid ontbijt voor de film. Chocomelk, croissants en zicht op het het mooie park vormen de ideale zondagochtend. Wees er vlug bij, want de plaatsen zijn beperkt. 

Een ticket voor het ontbijt vind je bij de tickets voor de film. Kom je voor het ontbijt èn de film? Dan bestel je een ticket voor de film en voor het ontbijt. Kom je enkel ontbijten? Dan bestel je enkel je ontbijt.

9:30 Ontbijt
10:30 Film

Credits

Regie Benjamin Renner & Patrick Imbert
Met stemmen van Ruth Beeckmans, Jan Schepens, Gène Bervoets & David Davidse
°2018
Duur 83 min. + pauze 20 min.

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Standaard: 5.00 €;Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4.00 €;Kansentarief: 1.00 €;Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0.00 €;Ontbijt volwassenen: 7.00 €;Ontbijt kinderen t.e.m. 12 jaar: 4.00 €

Waar

Cultuurcentrum Cinema Plaza
Terug naar alle activiteiten

Categorie

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten