De Buurtspion (6+) - Karla von Bengtson Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De Buurtspion is een op en top Europese animatiefilm in de unieke en elegante stijl van Karla von Bengtson. Met een heldin in pure film-noirstijl: koppig en eigenwijs. Een prachtige coming of age-animatiefilm voor kinderen van alle leeftijden. De tienjarige Agathe-Christine is een buitenbeentje én gek op mysteries. Ze wil graag privédetective worden. Een kantoor heeft ze al: in hun nieuwe huis ...

De Buurtspion is een op en top Europese animatiefilm in de unieke en elegante stijl van Karla von Bengtson. Met een heldin in pure film-noirstijl: koppig en eigenwijs. Een prachtige coming of age-animatiefilm voor kinderen van alle leeftijden.

De tienjarige Agathe-Christine is een buitenbeentje én gek op mysteries. Ze wil graag privédetective worden. Een kantoor heeft ze al: in hun nieuwe huis in de stad, tovert ze de kelder om tot een klein detectivebureau. Daar bijt ze zich vast in haar eerste zaak: in de buurtwinkel verdwijnen er voortdurend koekjes uit de rekken. Haar slungelachtige buurjongen Vincent zorgt voor nog meer mysterie. Telkens Agathe-Christine (codenaam: AC) hem ziet, krijgt ze een raar gevoel in haar buik. Dat raadsel is zo mogelijk nog moeilijker op te lossen.

Credits

Regie Karla von Bengtson
Met stemmen van Échica Florijn, Moos Parser & Reuben de Boel
°2017
Duur 75 min. + pauze 20 min.

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Standaard: 5.00 €;Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4.00 €;Kansentarief: 1.00 €;Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0.00 €

Waar

Cultuurcentrum Cinema Plaza
Terug naar alle activiteiten

Categorie

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten