Filmontbijt: Sneeuwwitje en de zeven dwergen (6+) - William Cottrell, David Hand, Wilfred Jackson, Larry Morey en Ben Sharpsteen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een keer per maand kan je in Cinema Plaza terecht voor een uitgebreid filmontbijt. Laat Sneeuwwitje en de zeven dwergen de eerste film zijn die deze generatie Duffelse kinderen in Cinema Plaza ziet – net als hun ouders en grootouders. De gerestaureerde versie van Walt Disney's allereerste geanimeerde langspeelfilm is een ode het magische verhaal. Laat Sneeuwwitje en de zeven dwergen de eerste ...
Een keer per maand kan je in Cinema Plaza terecht voor een uitgebreid filmontbijt. Laat Sneeuwwitje en de zeven dwergen de eerste film zijn die deze generatie Duffelse kinderen in Cinema Plaza ziet – net als hun ouders en grootouders. De gerestaureerde versie van Walt Disney's allereerste geanimeerde langspeelfilm is een ode het magische verhaal.

Laat Sneeuwwitje en de zeven dwergen de eerste film zijn die deze generatie Duffelse kinderen in Cinema Plaza ziet – net als hun ouders en grootouders. De gerestaureerde versie van Walt Disney's allereerste geanimeerde langspeelfilm is een ode het magische verhaal. Schuif voor de film gezellig aan bij het filmontbijt.

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Standaard: 5.00 €;Kinderen en jongeren (t.e.m. 25 jaar): 4.00 €;Kansentarief: 1.00 €;Betaal met de unieke code op je filmkaart: 0.00 €;Ontbijt volwassenen: 7.00 €;Ontbijt kinderen t.e.m. 12 jaar: 4.00 €

Waar

Cultuurcentrum Cinema Plaza
Terug naar alle activiteiten

Categorie

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten