Festival

Zaterdagnamiddag 11 mei zet De Kunstfabriek haar concertruimte De Coninckzaal, parking en leslokalen wijd open om jou te ontmoeten. Het wordt niet zomaar een opendeur, maar wel een feest. Lees vooral verder wat we zoal in de aanbieding hebben. Zoek je een gevoelige snaar of word je liever omvergeblazen? 'Speeddaten met instrumenten' staat open voor iedereen. Dé manier om in één uur tijd jouw ...
Zaterdagnamiddag 11 mei zet De Kunstfabriek haar concertruimte De Coninckzaal, parking en leslokalen wijd open om jou te ontmoeten. Het wordt niet zomaar een opendeur, maar wel een feest. Lees vooral verder wat we zoal in de aanbieding hebben.
Zoek je een gevoelige snaar of word je liever omvergeblazen? 'Speeddaten met instrumenten' staat open voor iedereen. Dé manier om in één uur tijd jouw 'PERFECT MATCH!' te vinden en te ontdekken welk instrument het best bij jou past. De speeddate start om 14 u.
Om 15 u. gaat De Kunstfabriek in concert. Muziek, muziek en muziek is de feestformule van deze meidag. In deze fijne sfeer zorgen de Vrienden van De Kunstfabriek voor een onmisbaar hapje en drankje.
Verspreid over De Kunstfabriek en de parking kan je vrij aan allerlei activiteiten deelnemen, je kan mee buttons maken, een tote bag versieren en nog veel meer… Geef je ogen ook nog de kost op de expo van onze cursisten beeldende vorming.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

De Kunstfabriek

Contact

Organisatie

De Kunstfabriek
Terug naar alle activiteiten

Categorie

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten