Meevaren met de milieuboot op het Netekanaal, een unieke ervaring!

Op zoek naar een boeiende en leerrijke uitstap samen met je familie, vrienden of vereniging? Reserveer dan zeker een plaatsje aan boord van de milieuboot. Op zaterdagmiddag 27 april organiseert De Milieuboot een milieuboottocht op het Zeekanaal Brussel-Schelde met vertrek en aankomst in Kapelle-op-den-Bos. Tijdens de tocht met de milieuboot gebeurt er veel meer dan alleen maar varen. Je maakt ...
Op zoek naar een boeiende en leerrijke uitstap samen met je familie, vrienden of vereniging? Reserveer dan zeker een plaatsje aan boord van de milieuboot.
Op zaterdagmiddag 27 april organiseert De Milieuboot een milieuboottocht op het Zeekanaal Brussel-Schelde met vertrek en aankomst in Kapelle-op-den-Bos.

Tijdens de tocht met de milieuboot gebeurt er veel meer dan alleen maar varen. Je maakt kennis met alle aspecten van het kanaal, de omgeving, het leven op, om en in het water. Aan boord is een laboratorium waar je kan helpen bij het bepalen van de waterkwaliteit van het Zeekanaal. Je komt te weten waarom integraal waterbeheer, biodiversiteit en duurzame ontwikkeling zo belangrijk zijn.

Geïnteresseerd?
Reageer snel, het aantal plaatsen is beperkt! Jongeren tot 18 jaar betalen € 4, volwassenen € 8.
De tocht duurt 3 uur, van 14u tot 17u. De milieuboot vaart uit vanaf 25 deelnemers. Je moet wel op voorhand inschrijven via www.milieuboot.be of op het nummer 053 72 94 20.
Voor verenigingen en grote groepen zijn er nog andere data mogelijk.

In de week zijn er Educatieve Milieuboottochten voor scholen.

De Educatieve Milieuboottochten worden gesubsidieerd door
het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; -18 jaar: 4,00 €

Waar

Milieuboot opstapplaats

Organisatie

De Milieuboot
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten