Basiscursus fotografie

Deze cursus is bestemd voor beginners die hun toestel gebruiken op de automatische stand en hun toestel beter willen leren kennen. Tijdens deze cursus leer je welke verschillende toestellen en objectieven er zijn. Aan de hand van jullie toestel en lens leren jullie wat diafragma , sluitertijd en ISO waarde (lichtgevoeligheid) is. We verdiepen ons ook verder in de belichtingsdriehoek ...
Deze cursus is bestemd voor beginners die hun toestel gebruiken op de automatische stand en hun toestel beter willen leren kennen. Tijdens deze cursus leer je welke verschillende toestellen en objectieven er zijn.
Aan de hand van jullie toestel en lens leren jullie wat diafragma , sluitertijd en ISO waarde (lichtgevoeligheid) is. We verdiepen ons ook verder in de belichtingsdriehoek ,belichtingscompensatie , witbalans, scherpstellen en het histogram. Eveneens leg ik het verschil uit tussen RAW en JPG.
Ik voorzie 4 lessen van 3 uur waar er ook ruimte zal zijn om vragen te stellen en te testen.In de laatste les bundelen we alle kennis en wisselen we feedback uit over jullie foto's.
Er zal eveneens ruimte zijn om foto's te nemen en te verbeteren.
Deze laaste les gaat door op zondag tussen 13h en 18h.
Na iedere les krijgen jullie telkens toegang tot de bundel van de les via de website.
In samenwerking met gemeente Duffel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 75,00
Basistarief: 75,00 €

Waar

Beethovenzaal Bibliotheek

Organisatie

abstrakt2570
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten