Gemeente Duffel

Poppentheater Wortel: "Mag ik meedoen?" Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Sfeervolle voorstelling "Mag ik meedoen" door poppentheater “Wortel”, voor kinderen van 3 tot 8 jaar. In de turnzaal van de Gemeentelijke Basissschool 'De Meyl' (Mijlstraat 91, 2570 Duffel) Het is een verhaal over anders zijn en eigenlijk ook gelijk, een verhaal over vrienden maken en ook je zelf blijven.... Eend wil vrienden maken, en wat is er beter om een vriend te maken, dan bij een ...
Sfeervolle voorstelling "Mag ik meedoen" door poppentheater “Wortel”, voor kinderen van 3 tot 8 jaar. In de turnzaal van de Gemeentelijke Basissschool 'De Meyl' (Mijlstraat 91, 2570 Duffel) Het is een verhaal over anders zijn en eigenlijk ook gelijk, een verhaal over vrienden maken en ook je zelf blijven....

Eend wil vrienden maken, en wat is er beter om een vriend te maken, dan bij een club te gaan. Eend probeert het eerst bij 'De Leeuwen Club'. Hij verkleedt zich als een leeuw, met grote rode manen. De leeuw is onder de indruk, maar vraagt: “Kan jij ook brullen als een leeuw ?” Dat kan Eend niet, en Leeuw brult “AFGEWEZEN ! Jij bent niet naar wie we zoeken in de Leeuwen Club” Eend probeert het ook bij de olifanten- en bij de slangenclub. Hij wil gewoon ergens bij horen. Eend probeert er hetzelfde uit te zien en te doen, maar … dat lukt niet. Hij kan niet “iemand anders” zijn… Zou het Eend lukken om vrienden te maken ? Een verhaal over anders zijn en eigenlijk ook gelijk, over vrienden maken maar ook je zelf blijven. Wil je dit verhaal komen meemaken? Kom dan met jullie kinderen of kleinkinderen tussen 3 en 8 jaar op woensdag 20 maart 2019 naar de turnzaal van Gemeentelijke Basisschool Duffel-Mijlstraat (Mijlstraat 91, Duffel). Deuren open vanaf 14.00 uur. Om 14:30 begint de voorstelling. Het spektakel duurt ongeveer 45 minuten. Er is geen pauze voorzien. Theater Wortel is al jaren vaste gast in Duffel-Mijlstraat. Het brengt elke keer een fantastisch spektakel voor de kinderen én voor de (groot)ouders. Dat zal dit jaar niet anders zijn ! Alvast welkom op dit niet te missen event !

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Leven van Gezinsbond en hun familieleden krijgen een korting van 2 euro op vertoon van hun lidkaart. Zij betalen slechts 5 euro.

Waar

Turnzaal Gemeentelijke Basisschool "De Meyl"

Organisatie

Gezinsbond Duffel Mijlstraat
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten