Gemeente Duffel

Retrodag

Op zaterdag 9 maart organiseren de Kringwinkels in Vlaanderen hun jaarlijkse Retrodag. Ook de winkels van Opnieuw & Co doen daaraan mee. Ze openen hun deuren om 10 uur in Mortsel, Duffel, Kontich en Kessel. Klanten kunnen een duik in het verleden nemen met een uitgebreid aanbod aan retro- en vintagegoederen. Opnieuw & Co biedt niet enkel retromeubels aan, maar ook vintagekleding, brocante, ...
Op zaterdag 9 maart organiseren de Kringwinkels in Vlaanderen hun jaarlijkse Retrodag. Ook de winkels van Opnieuw & Co doen daaraan mee. Ze openen hun deuren om 10 uur in Mortsel, Duffel, Kontich en Kessel.
Klanten kunnen een duik in het verleden nemen met een uitgebreid aanbod aan retro- en vintagegoederen. Opnieuw & Co biedt niet enkel retromeubels aan, maar ook vintagekleding, brocante, servies en andere unieke verzamelobjecten.
Zin in een hapje en een drankje? Voor slechts 1,50 euro geniet je van een glaasje retrolimonade of een lekker stuk frangipane. Met de bon uit de nieuwsbrief of op de website is die frangipane zelfs helemaal gratis.
Onze kringloopwinkels zijn voorzien van grote eigen parkings en fietsstallingen. Ook met het openbaar vervoer zijn onze winkels steeds gemakkelijk bereikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Opnieuw & Co
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten