Gemeente Duffel

Vrijwilligersopleiding: Waarnemingen.be en mobiel invoeren voor beginners (Duffel)

In samenwerking met Natuurpunt Studie en Natuurpunt CVN organiseren we een vorming voor het gebruik van Waarnemingen.be en de mobiele apps zoals ObsMapp en iObs. Deze applicaties zijn handige tools om in het veld of thuis je natuurwaarnemingen in te geven. Zo werk je mee aan een actuele databank van de fauna en flora in de gebieden die je bezoekt. We bieden o.a. een uitgebreide basis rond het ...

In samenwerking met Natuurpunt Studie en Natuurpunt CVN organiseren we een vorming voor het gebruik van Waarnemingen.be en de mobiele apps zoals ObsMapp en iObs. Deze applicaties zijn handige tools om in het veld of thuis je natuurwaarnemingen in te geven. Zo werk je mee aan een actuele databank van de fauna en flora in de gebieden die je bezoekt.

We bieden o.a. een uitgebreide basis rond het invoeren en raadplegen van waarnemingen, zetten je op weg met mobiel waarnemen en installeren van de apps, en leren je praktische toepassingen om meer uit je waarnemingen te halen. Iedereen met interesse voor het digitaal invoeren van zijn/haar natuurwaarnemingen is welkom.

Voor wie?

Iedereen met interesse voor het digitaal invoeren van zijn/haar natuurwaarnemingen.

Meebrengen

Smartphone en/of laptop.

Prijs

De opleiding is gratis voor actieve vrijwilligers.

Deelnemen

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met tineke.thijs@cvn.natuurpunt.be.

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten