d r i f t presenteert: LOS ZAND

Tekst, Spel & Debat: Sharah Pleumeekers Songwriting & Zang: Ingrid Weetjens Choreografie & Dans: Christa Christiaens, Sonny Metten, Ehren Verrelst & Pierre Bastin Piano: Koen Geudens Percussie: Robbe Kieckens Advies: Kristien Coenen d r i f t toont de hedendaagse mens in zijn existentialistische gedachten en emoties. In hun voorstelling LOS ZAND brengen Ingrid Weetjens, Sharah Pleumeekers, ...
Tekst, Spel & Debat: Sharah Pleumeekers
Songwriting & Zang: Ingrid Weetjens
Choreografie & Dans: Christa Christiaens, Sonny Metten, Ehren Verrelst & Pierre Bastin
Piano: Koen Geudens
Percussie: Robbe Kieckens
Advies: Kristien Coenen

d r i f t toont de hedendaagse mens in zijn existentialistische gedachten en emoties. In hun voorstelling LOS ZAND brengen Ingrid Weetjens, Sharah Pleumeekers, Sonny Metten, Christa Christiaens, Ehren Verrelst en Pierre Bastin hun eigen tekst, jazzmuziek en danschoreografieën samen in één voorstelling doorheen alle absurditeit en drama. Tekst wordt afgewisseld of onderstreept door muziek en geïllustreerd door dans.
Ook Koen Geudens en Robbe Kieckens brengen eigen piano- en percussiesolo's om het geheel op een eigen manier te kleuren.

De voorstelling gaat over passie, vervreemding, verlangen en menselijke relaties; de geworpenheid in het leven, leegte, zoektocht en zingeving. Het pijnlijk herkenbare wordt met de nodige ironie en absurde humor gerelativeerd, zoals het hoort.

LOS ZAND gaat ook over een gevoeligheid die zo ver gaat, dat je verleid kan worden om toe te geven aan die impulsen buiten je huwelijk om. Het is omgaan met die verleiding, er niet op ingaan en proberen er niet helemaal gek van te worden, het gevecht daarmee en het taboe daarrond, dat ze ook bespreekbaar wil maken. Dit alles met een knipoog en niet zonder humor, want in het relativeren van de dingen ligt uiteraard ieders redding.

d r i f t bekijkt ook de psychologische, filosofische en maatschappelijke kant van begeerte en passie. Ze wil daarmee het existentialistische debat aangaan en psychologische hindernissen bespreekbaar maken via hun voorstelling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Campus Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel

Organisatie

d r i f t
  • d r i f t (Leen Wouters Fotografie) ©Leen Wouters Fotografie
  • d r i f t (Patrick Van Vlerken) ©Patrick Van Vlerken
  • d r i f t (Jo Haegeman Photography) ©Jo Haegeman Photography
  • Dirk De Wachter & d r i f t (brainwash.nl) ©brainwash.nl
  • Dirk De Wachter & d r i f t (Sam Proesmans) ©Sam Proesmans
  • d r i f t (Jo Haegeman Photography) ©Jo Haegeman Photography
  • d r i f t (Jo Haegeman Photography) ©Jo Haegeman Photography
  • Dirk De Wachter en d r i f t (Leen Wouters) ©Leen Wouters
Terug naar alle activiteiten

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten