Duffel gaat met 10.000 stappen voor meer

Gepubliceerd op: vrijdag 10 december 2021 12.03 u.
Lokaal bestuur Duffel engageert zich voor ‘10.000 stappen gaat voor meer’, een project van het Vlaams Instituut Gezond Leven en Sport Vlaanderen.

Heel wat mensen bewegen te weinig. Nochtans levert voldoende bewegen een heel pak voordelen op. Stap voor stap bereik je niet alleen een goede gezondheid, je voelt je ook beter in je vel, je slaapt beter, je zorgt voor minder verplaatsingen met de wagen, enz.

Sport Vlaanderen en Lokaal Gezondheidsoverleg dagen daarom alle Vlaamse steden en gemeenten uit om deel te nemen aan het 4-jarig project ‘10.000 stappen gaat voor meer’. Het lokaal bestuur Duffel gaat de uitdaging aan. Dit najaar ligt de nadruk op sensibiliseren en informeren. 10.000 stappen zal zichtbaar worden in het Duffelse straatbeeld via affiches, grondsjablonen en wegwijzers. In 2022 zal Duffel extra beweegroutes uitwerken voor joggers en wandelaars.

Contact

Vrijetijdsloket

Adres
Gemeentestraat 212570Duffel
Stratenplan
bekijk op Google Maps
T.
015 30 72 50
e-mail
vrijetijd@duffel.be

Het algemeen onthaal in het gemeentehuis is toegankelijk tijdens de openingsuren. Voor onze andere diensten vragen we je een afspraak te maken. Neem hiervoor tijdig contact op met de dienst die je nodig hebt via telefoon of via e-mail. Met burgerzaken, het omgevingsloket en het vrijetijdsloket kan je een afspraak maken via de website. Je kan daarnaast ook gebruik maken van ons digitaal loket. Alle info vind je via volgende link: werken op afspraak. 

Openingsuren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Terug naar nieuwsoverzicht

Feedback over de website

Heb je niet gevonden wat je zocht? Opmerkingen over de website? Laat het ons weten